Moja webTV Download APK
0/5 No votes
Developer
BH Telecom d.d. Sarajevo
Version
5.3.3
Updated
October 23, 2018
Requirements
Varies with device
Size
Varies with device
Get it on
Google Play

Description

Live Kamere, Radio stanice – dostupne svima!Chromecast / Google Cast podrška!Važno: da bi koristili TV kanale u sklopu servisa morate biti BH Telecom korisnik ili se registrovati na BH Telecom Portalu, sa aktiviranom uslugom Moja webTV – više detalja na www.bhtelecom.ba/webtv.html. Aplikacija zahtjeva da unesete svoje korisničko ime i lozinku da bi koristili uslugu.Moja webTV je oficijelna aplikacija za korištenje BH Telecom Moja webTV servisa na vašem Android Tablet, Smartphone i Android TV uređaju.Važno: Servis je dostupan i putem 3G mreže BH Mobile ali uz troškove prenosa podataka! Ako imate problema sa radom aplikacije probajte instalirati neki od predloženih alternativnih video playera.Moja webTV je tu da vam korištenje servisa pojednostavi i učini bržim.Moja webTV se oslanja na mogućnosti video playera koji dolazi na Vašem uređaju, te služi za brzo i jednostavno pokretanje gledanja TV programa.Važne napomene: – Korištenje servisa se preporučuje putem WiFi konekcije za optimalne rezultate i kvalitet servisa- Korištenje servisa iz 3G mreže je onemogućeno. Ako ipak želite koristiti servis i putem 3G mreže morate odabrati tu opciju u postavkama aplikacije. Korištenje servisa putem 3G mreže podrazumijeva dodatne troškove – tj troškove transfera podataka neophodnih za funkcionisanje servisa u 3G mreži.Za korištenje aplikacije i gledanje videa preporučuje se uređaj sa procesorom radnog takta od minimalno 800Mhz.
Moja webTV za Android TV uređaje sada nudi kategorizovane snimke – Iz menija izaberite opciju Snimci i nađite ono što želite da gledate – vašu omiljenu seriju, film ili neku drugu emisiju.Napomena: Snimci se automatski generišu na osnovu programskog vodiča dostavljenog od strane TV kuća. BH Telecom ne odgovara za moguća odstupanja snimaka u odnosu na naziv emisije.

What's new


Moja webTV za Android TV uređaje sada nudi kategorizovane snimke - Iz menija izaberite opciju Snimci i nađite ono što želite da gledate - vašu omiljenu seriju, film ili neku drugu emisiju.Napomena: Snimci se automatski generišu na osnovu programskog vodiča dostavljenog od strane TV kuća. BH Telecom ne odgovara za moguća odstupanja snimaka u odnosu na naziv emisije.

Images

Moja webTV 1
Moja webTV 2
Moja webTV 3
Moja webTV 4
Moja webTV 5
Moja webTV 6
Moja webTV 7
Moja webTV 8
Moja webTV 9
Moja webTV 10
Moja webTV 11
Moja webTV 12
Moja webTV 13
Moja webTV 14
Moja webTV 15
Moja webTV 16
Moja webTV 17
Moja webTV 18
Moja webTV 19
Moja webTV 20
Moja webTV 21
Moja webTV 22

TAGS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *