Carnet Jove CAT

4.5.0

Carnet Jove CAT Download APK
0/5 No votes
Developer
Generalitat de Catalunya
Version
4.5.0
Updated
November 26, 2018
Requirements
4.4 and up
Size
12M
Get it on
Google Play

Description

Aplicació mòbil del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, que facilita la cerca de tots els avantatges, propostes i serveis que el carnet ofereix arreu del territori. Ara, a més de permetre als usuaris acreditar-se ensenyant el carnet per la pantalla, també inclou el bescanvi dels vals del Pack Jove Virtual: – L’APP del Carnet Jove permet que els titulars puguin fer el bescanvi dels vals del PACK JOVE VIRTUAL a través del seu mòbil. – Es pot cercar tota la informació dels més de 8.000 descomptes que ofereix el carnet arreu de Catalunya, i utilitzar-los des del propi mòbil, acreditant-se amb el CARNET JOVE VIRTUAL. – L’APP també inclou les darreres novetats, informació sobre l’assegurança d’assistència en viatges, així com l’accés a les propostes del Programa Connecta’t.
Youth Card Mobile Application of the Government of Catalonia, which facilitates the search for all the benefits, proposals and services that the card offers throughout the territory. Now, in addition to allowing users to be certified teaching license screen also includes the exchange of vouchers Pack Virtual Young: – The APP Youth Card allows holders can redeem the vouchers PACK YOUNG VIRTUAL through your phone. – You can find all the information on more than 8,000 license discounts offered around Catalonia, and use them from your own phone, crediting with the Carnet Jove VIRTUAL. – The APP also includes the latest information on travel assistance insurance, and access to the proposals Connect Program.
S’ha afegit l’accés a la informació i descomptes del nou Carnet Jove Municipal, i accessos directes a descomptes d’ús mes quotidià. Així mateix s’ha prioritza’t la visualització dels descomptes a través del mapa perquè els usuaris puguin informar-se del que tenen al seu voltant i alhora utilitzar-los amb més facilitat.

What's new


S'ha afegit l'accés a la informació i descomptes del nou Carnet Jove Municipal, i accessos directes a descomptes d’ús mes quotidià. Així mateix s’ha prioritza’t la visualització dels descomptes a través del mapa perquè els usuaris puguin informar-se del que tenen al seu voltant i alhora utilitzar-los amb més facilitat.

Images

Carnet Jove CAT 1
Carnet Jove CAT 2
Carnet Jove CAT 3
Carnet Jove CAT 4
Carnet Jove CAT 5
Carnet Jove CAT 6
Carnet Jove CAT 7
Carnet Jove CAT 8
Carnet Jove CAT 9
Carnet Jove CAT 10
Carnet Jove CAT 11
Carnet Jove CAT 12
Carnet Jove CAT 13
Carnet Jove CAT 14
Carnet Jove CAT 15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *